valka24.lv 

• Piektdiena, 13.novembris (2009), 18:45
    Skaistums, Veselība: ^ Uz sarakstu  |  Jaunāka tēma »

meklēju normālu nervu ārstu!

Tēmas komentāri (11)

• ANNA
      13. nov.
    • vai kāds zina normālu nervu ārstu bez dr.Toča? vai valmierā vai smiltenē? dzeru tik zāles pret sāpēm un vairāk nekā ne izmeklē (tik rengens} un vis.Kuņgis iet šķersām no tām zālēm,esmu dzirdējusi pa valmieras ārstiem kā tur tikt vajag nosūtījumu vai nē? ģimenes ārsts izvairās no šādām sarunām un ar kādu naudu jārēķinās? Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 14. nov.
    • varbūt mēģinat adatu terapiju pie Volānes,lai nav zāles jādzer man palīdzēja.Vēl smiltenē zariņš viņš pieņem 8 ceļdaļa bišķi savādākas adatas kā volānei.ar tām zālēm ir kā ir. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• pacients
      14. nov.
    • jā valmierā ir forši nervu dakterīši! vajag mācēt tur tikt. man palaimējās tiku slimnīcā pie dr.Belāsovas, laba daktere vienīgā, kas noticēja ka sāp tiku gan uz magnētisko rezononanci, gan asinis analīzes iztaisīja(ne parastās), procetūras visādas, galvenais atrada ko vajadzēja.
      viņa pieņem privātpraksē pārgaujas ambulancē un arī lielajā poliklīnikā, tikai ļoti grūti ir tikt.
      Valkā nav ko meklēt, jo visi slavē tika un vienīgi dr Toču, kurš prot tikai slimības lapas izrakstīt.
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• janka
      15. nov.
    • ļoti laba daktere valmierā ir dr.Zeltiņa.pagulēju pie viņas nodaļa izmeklēja pa pirmo. Mana mammīte ar insultu pie viņas ārstējās,viņa pieņem gan lielā slimnīcā ,gan privātprakse ar viņai ir.Lētāk jau sanāk lielajā slimnīcā, kad iet pie viņas ar nosūtījumu tāpat 5 ls.viņas vīrs dr.zeltiņš arī ir nervu ārsts un nodarbojas ar adatām.cenas gan nezinu,bet var tak pazvanīt int pameklējat . Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• leons
      16. nov.
    • no valmieras arī uz valku brauc dakterīte zvaigzne,ļoti jauka nozīmē uz visādām procedūrām.kurš ta tagad var atļauties slimnīcā gulēt pietam vēl valmierā 12 ls. sutka ja tās nervu kaites noķer tad viņas arī paliek izārstēt viņas ir grūti braucat kaut vai uz rīgu-londonu pie dakteriem zāles tāpat dzersiet šaujām Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• maruta
      16. nov.
    • dr.Tocš un valmieras dakteri ir viena komanda guļot valmieras nervu nodaļā vakaros ka paliek slikti vari sagaidīt ienākam Toču man tā bija izlikāmies ka viens otru nepazīstam bet petīkamt tas nebija, Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• vija
      16. nov.
    • pie vecās labās VOLĀNES vislabāk arī bijusī nervu ārste! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• edža
      16. nov.
    • paceļam uz valmieru vai rīgu iebraucat pie strenču dakteriem varbūt tālāk nevajadzēs braukt! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• aivars
      16. nov.
    • ticiet vai nē labāku neirologu kā dr. Belāsovu Valmierā neatradīsiet.Man pat ģimenes ārsts(protams ne valkas) ieteica.laipna,iejūtīga Točs kādreiz paliek rupjš.Ja vajag aisūta uz Rīgu .Eju pie viņas uz privātpraksi ,nav dārgi,pirmā vizīte10ls.nākošās5ls.Tikai tā veselības sistēma ir stulba,daktere uzraksta norādījumus ģimenes ārstam un tad tas nosūta kur vajag.Aisūtīja pat mani uz Rīgu pie prof.Loginas.Privātprakse viņai ir Valmieras pārgaujas ambulancē t.64207355 var pierakstīties.Es kad esmu Valmierā tāpat bez pieraksta pie viņas ieeju parunāt prīmā daktere viņa divreiz nedēļā pieņem arī lielā slimnīcā,bet tad ir jāgaida rinda vairāk kā mēnesis.aizbrauciet,nenožēlosiet! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• neslimo
      16. nov.
    • beidziet muldēt!Kapēc paši valmierieši meklē citur ārstus.aisitīs mums to poliklīniku ciet ko tad darīs iesim visi uz privātpraksēm maksāsim bargas naudas.Visa tā politika ir šķērsām. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ANNA
      16. nov.
    • Paldies!Atradu pagaidu variantu,bet pa Valmieru padomāšu.nedomāju vispār,ka mani kāds uzklausīs acīmredzot šī problēma skar daudzus ko var darīt ka sāp un nekā nevaru padarīt,gribās ar kādu padalīties.Vēlreiz PALDIES! Atbildēt

• 0   0 / 0         |